Over TravelBasket

Welkom op onze website, waar het maken van je droomreis; onze passie is! Wij, Joris van der Schee en Danilo Milic, heten je van harte welkom in onze wereld van op maat gemaakte reisavonturen. Met gezamenlijk 30 jaar aan ervaring in de reisbranche, brengen we een schat aan kennis en expertise met ons mee. Onze werkachtergrond bij Avontuur B.V., met toonaangevende namen als Shoestring, Koning Aap, en het voormalige YourWay2GO, heeft ons gevormd tot de maatwerkspecialisten die we vandaag de dag zijn.

We hebben onze krachten gebundeld en zijn zeer enthousiast onze eigen weg ingeslagen, met als doel unieke, persoonlijke reiservaringen te creëren die perfect aansluiten bij je wensen en voorkeuren. Elk land in ons aanbod is door ons persoonlijk bezocht en verkocht in het verleden, waardoor we een groot inzicht hebben in wat deze bestemmingen zo speciaal maakt. Daar waar de expertise van Joris meer in Zuidoostelijk Azië, Sri Lanka en midden Amerika ligt, kent Danilo Noord, Midden en Zuidelijk Amerika en grote delen van Afrika als zijn broekzak. Zo zijn we in de mogelijkheid om een groot deel van de wereld actief aan te bieden.

Wij blijven beiden grote en verre reizen maken. Zo is Danilo afgelopen jaar nog in Colombia geweest en heeft Joris met zijn gezin en een tweede gezin een reis gemaakt naar Bali en Lombok in Indonesië. Dit is wat ons blij en enthousiast maakt en willen dit voor anderen mogelijk maken. Of je nu droomt van oude steden, het ontdekken van de natuur, wildlife en culturen,  wij staan klaar om je reisdromen werkelijkheid te maken. Wij zorgen ervoor dat je reiswensen en onze expertise samenkomen in een prachtig reisvoorstel.

Waar wij voor gaan

Authentieke, onvergetelijke reiservaringen te creëren die perfect aansluiten bij de individuele wensen en dromen van onze klanten. Door onze kennis en passie voor verre bestemmingen, streven we ernaar elke reis uniek te maken. We geloven in persoonlijke service en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat elke reis niet alleen voldoet aan, maar de verwachtingen van onze reizigers overtreft.

Waar wij voor staan

Nieuwe bestemmingen en ervaringen verkennen, om mensen te inspireren om de wereld op een meer betekenisvolle en persoonlijke manier te ervaren.

Over ons

Joris van der Schee

Wanneer je de leeftijd van 4 jaar bereikt ga je naar de basisschool; de eerste tijd focus je op het maken van vrienden, samen spelen en uiteraard leren om te delen met anderen. In groep vijf maakte ik kennis met Aardrijkskunde, wat snel uitgroeide tot mijn favoriete vak; door de fascinatie voor verre landen en culturen. Deze interesse bleef, ook tijdens mijn middelbareschooltijd. Thuis deelde ik vaak verhalen over exotische bestemmingen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika met mijn ouders. Hoewel grote reizen buiten ons bereik lagen, genoten we jaarlijks van vakanties binnen Nederland, vaak op campings in Friesland, Overijssel of Drenthe.

Danilo Milic

Ik weet nog goed dat ik op de middelbare school tijdens tussenuren soms in de bibliotheek ging zitten met een grote Atlas en fantaseerde dat ik de hele wereld over wilde gaan. Ik was benieuwd hoe je van het uiterste puntje van Alaska naar het uiterste puntje van Rusland kon komen en vooral ook hoe het leven daar zou zijn. Na de middelbare school moest ik een keuze maken tussen twee dingen waar mijn passie lag. Toerisme en Social Work. Het werd Social Work, omdat ik graag iets wilde betekenen voor andere mensen, die het moeilijk hadden. Tijdens deze studie heb ik mijn stage gedaan op St. Maarten, wat toen nog maar door heel weinig mensen werd gedaan. Maar ik wilde het avontuur opzoeken. Ik organiseerde naschoolse activiteiten voor kinderen, wat geweldig was.

Inspiratie blogs

Onontdekt Noordelijk Vietnam

Onontdekt Noordelijk Vietnam

Mjjn reis van vijf nachten en zes dagen vond zijn oorsprong ver van de drukte van Hanoi en is alleen af te leggen middels huurauto met chauffeur en gids. Een route met meer dan 1000 bochten langs de grens met China,...

Lees meer

Waarom
TravelBasket?

Persoonlijk contact
Advies uit eigen ervaring
24/7 bereikbaar tijdens jouw reis
Verantwoord reizen
Veilig op reis

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag
verder!

Wij, Joris van der Schee en Danilo Milic, heten je van harte welkom in onze wereld van op maat gemaakte reisavonturen. Met gezamenlijk 30 jaar aan ervaring in de reisbranche en een achtergrond bij toonaangevende reisorganisaties, staan wij klaar om jouw perfecte reis te creëren.

Reviews

Argentinie

Wat hebben we een fantastische reis naar Argentinië gemaakt! De voorbereiding met Danilo over de diverse opties was op zich al een feestje! Zo kwamen we al vroeg in vakantiestemming en voelden we ons toen we daadwerkelijk vertrokken al aardig vertrouwd met het land.

Onze reis begon in Buenos Aires, waar we met een gids een fietstour gemaakt hebben. Verder op eigen gelegenheid en Uber de stad verkend, prima te doen!
Per vliegtuig naar Patagonië, het hoogtepunt van onze reis naar het meest zuidelijke stukje Zuid-Amerika. Daar o.a. een excursie gemaakt naar de Perito Moreno gletsjer. Met een catamaran tot vlakbij de gletsjer gevaren, zo indrukwekkend!

Met een bus door ’t steppengebied van Patagonië naar El Chaltén, van daar uit mooie wandelingen gemaakt. Bariloche was ook zeker de moeite waard, een soort van Klein Zwitserland, wel een rare gewaarwording! Van hier uit via Cordoba naar Port Iguazú gevlogen, onze laatste bestemming in Argentinië. De watervallen zijn ongelofelijk indrukwekkend! Wel wat druk, maar we hadden dit voor geen goud willen missen! Wat een heerlijke reis weer!

Ben Heuer

Colombia

Mijn man en ik kijken terug op een heerlijke en bijzondere vakantie in Colombia. Dit prachtige land heeft alles wat we zochten: natuur, mooie steden, maar ook leuke dorpjes. En zulke aardige mensen!

Al ruim voor ons vertrek samen met Danilo onze route uitgestippeld. Onze 23 daagse reis begonnen in Bogota, waar we op eigen gelegenheid de stad hebben verkend en konden acclimatiseren. Daarna per auto met chauffeur via Villa de Leyva naar Barichara, Armenia (heel bijzondere begraafplaats), en Montenegro (bezoek aan een koffieplantage). Door het Andesgebergte naar ’t koffiedorp Jardin. Vandaar naar Medellin en tot slot Cartagena.

Tijdens onze reis, gedeeltelijk over de weg met chauffeur en gedeeltelijk door de lucht hebben we zó genoten. We hadden een heel gevarieerd programma met bezoeken aan steden en heel veel prachtige natuur. De diverse chauffeurs waren supervriendelijk en waren altijd op de afgesproken tijd om ons naar een volgende bestemming te brengen.

Al met al een super vakantie!

Mieke Schrijver