Wat onze klanten zeggen

Argentinie

Wat hebben we een fantastische reis naar Argentinië gemaakt! De voorbereiding met Danilo over de diverse opties was op zich al een feestje! Zo kwamen we al vroeg in vakantiestemming en voelden we ons toen we daadwerkelijk vertrokken al aardig vertrouwd met het land.

Onze reis begon in Buenos Aires, waar we met een gids een fietstour gemaakt hebben. Verder op eigen gelegenheid en Uber de stad verkend, prima te doen!
Per vliegtuig naar Patagonië, het hoogtepunt van onze reis naar het meest zuidelijke stukje Zuid-Amerika. Daar o.a. een excursie gemaakt naar de Perito Moreno gletsjer. Met een catamaran tot vlakbij de gletsjer gevaren, zo indrukwekkend!

Met een bus door ’t steppengebied van Patagonië naar El Chaltén, van daar uit mooie wandelingen gemaakt. Bariloche was ook zeker de moeite waard, een soort van Klein Zwitserland, wel een rare gewaarwording! Van hier uit via Cordoba naar Port Iguazú gevlogen, onze laatste bestemming in Argentinië. De watervallen zijn ongelofelijk indrukwekkend! Wel wat druk, maar we hadden dit voor geen goud willen missen! Wat een heerlijke reis weer!

Ben Heuer

Colombia

Mijn man en ik kijken terug op een heerlijke en bijzondere vakantie in Colombia. Dit prachtige land heeft alles wat we zochten: natuur, mooie steden, maar ook leuke dorpjes. En zulke aardige mensen!

Al ruim voor ons vertrek samen met Danilo onze route uitgestippeld. Onze 23 daagse reis begonnen in Bogota, waar we op eigen gelegenheid de stad hebben verkend en konden acclimatiseren. Daarna per auto met chauffeur via Villa de Leyva naar Barichara, Armenia (heel bijzondere begraafplaats), en Montenegro (bezoek aan een koffieplantage). Door het Andesgebergte naar ’t koffiedorp Jardin. Vandaar naar Medellin en tot slot Cartagena.

Tijdens onze reis, gedeeltelijk over de weg met chauffeur en gedeeltelijk door de lucht hebben we zó genoten. We hadden een heel gevarieerd programma met bezoeken aan steden en heel veel prachtige natuur. De diverse chauffeurs waren supervriendelijk en waren altijd op de afgesproken tijd om ons naar een volgende bestemming te brengen.

Al met al een super vakantie!

Mieke Schrijver