Dit is “de reis” voor eilandliefhebbers die houden van witte stranden, relaxen en een cocktailtje drinken. Je begint je avontuur met een vlucht naar Koh Samui en reist vervolgens door naar het idyllische Koh Tao. Hier geniet je van drie dagen zon, zee en strand, perfect voor snorkelen en duiken dankzij de heldere wateren en kleurrijke koraalriffen.

Vervolgens reis je naar het bijzondere Khao Sok, een plek met spectaculaire natuur waar je kunt wandelen, wildlife spotten en genieten van de rust. Vanuit Khao Sok ga je naar Phuket, een drukke stad met prachtige stranden en een bruisend nachtleven.

Na een nacht in Phuket, vaar je naar één van de grootste eilanden in deze regio: Koh Lanta, Dit eiland staat bekend om de relaxte vibe en prachtige stranden. Je hebt drie dagen om te genieten van het kristalheldere water, de witte zandstranden en de activiteiten.

Van Koh Lanta reis je naar Koh Ngai, een paradijselijk eiland waar je kunt snorkelen, zwemmen en relaxen. Na vier dagen op Koh Ngai, ga je verder naar het prachtige Koh Mook. Hier kun je de beroemde Emerald Cave verkennen en genieten van het rustige eilandleven.

De reis eindigt met een terugkeer naar Phuket, waar je je laatste nacht doorbrengt voordat je terugvliegt naar huis. Tijdens de reis maak je gebruik van een combinatie van veerboten en (privé) transfers.

Deze reis is zeer geschikt voor gezinnen, met tal van activiteiten voor kinderen en voldoende rustmomenten voor de ouders.

Let op: Houd rekening met een extra nacht aan het begin en het einde van de reis vanwege intercontinentale vluchten.

Reis highlights

Onderwaterwereld bij Koh Tao

Karsgebergte in Khao Sok

Relaxt Koh Lanta

Idilisch Koh Ngai & Koh Mook

Snel overzicht

Prijs (vanaf)

Laagseizoen: 1.640,- (juni - oktober)

Hoogseizoen: 1.761,- (december - maart)

Inclusief

  • Accommodaties
  • Ontbijt
  • Genoemde transfers en boten/ferry’s
  • Genoemde excursies

Exclusief

  • Intercontinentale vluchten
  • Visum (stempel bij aankomst)
  • Entreegelden (tenzij specifiek benoemd)

Dagplanning

Hieronder vind je de dagplanning van de rondreis.
auto

Privé transport

Duur: 01 uur

Je wordt van het vliegveld opgehaald en de chaufeur brengt je naar je hotel in Koh Samui. Stops zijn niet inclusief.

Dag 1: Kokospalmen op Koh Samui

Dag 1: Je komt aan op Koh Samui, het prachtige tropische eiland in Thailand. Je transfer naar je accommodatie staat klaar, en terwijl je naar je hotel reist, krijg je een glimp van het  groene landschap en de schitterende stranden van het eiland.

 

 

Meer informatie

auto + boot

Privé transport

Duur: 45 minuten

Boot/Ferry

Duur: 01 uur en 50 minuten

Privé transport

Duur: 15 minuten

Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de pier gebracht. Exclusief stops.

Je pakt de snelle ferry naar Koh Tao.

Bij de haven wordt je opgehaald en naar je hotel op Koh Tao gebracht. Transfers zijn exclusief.

Dag 2 - 4: Schildpaddeneiland en duiken op Koh Tao

Dag 2: Na aankomst op Koh Tao check je in bij je accommodatie. De rest van de dag is vrij om te ontspannen op het strand, lokale winkeltjes te verkennen en te genieten van een diner bij een strandrestaurant. Eindig de dag met een prachtige zonsondergang bij een strandbar.

Dag 3: Vandaag verken je Koh Tao op eigen gelegenheid. Bezoek beroemde duik- en snorkelplekken zoals Chumphon Pinnacle. Ontdek de schildpadbroedplaatsen, geniet van een lunch met zeevruchten en maak een wandeling naar John-Suwan Viewpoint. Sluit de dag af met diner en het nachtleven in Mae Haad of Sairee Village.

Dag 4: Verken de kustlijn met een kajak of stand-up paddleboard en bezoek Tanote Bay voor snorkelen. Geniet van een lokale lunch en verken het binnenland per scooter of fiets. Eindig je laatste avond bij een strandfeest met livemuziek en dans onder de sterren.

 

 

Meer informatie

auto + boot

Privé transport

Duur: 15 minuten

Boot/Ferry

Duur: 01 uur en 30 minuten

Privé transport

Duur: 04 uur en 30 minuten

Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de pier van Koh Tao gebracht. Exclusief stops onderweg.

Je neemt de ferry vanaf Koh Tao naar Chumpon pier op het vaste land van Thailand.

Je wordt opgehaald bij Chumpon pier en naar Khao Sok gebracht. Exclusief stops.

Dag 5 - 6: Slaap in een boomhut in de jungle van Khao Sok

Dag 5: Je wordt opgehaald bij het meeting point in Surat Thani voor de reis naar Khao Sok, een rit van ongeveer twee uur naar je hotel waar je een heerlijke Thaise lunch voorgeschoteld krijgt in een prachtige omgeving. Daarna heb je de gelegenheid om te tuben of kajakken op de Sok rivier, of je kunt ervoor kiezen om te ontspannen in de jungle. Na het diner maak je je klaar voor een nachtwandeling, waarbij je de kans hebt om nachtdieren te spotten met een gids. Veel dieren gaan in de koelte van de nacht op zoek naar voedsel, en het is heel bijzonder om de nachtelijke jungle te ervaren. Een ervaren gids begeleidt je om je kansen op het spotten van nachtdieren te vergroten.

Dag 6: Na het ontbijt vertrek je naar het Chieow Laan meer, waar je een prachtige boottocht maakt om het spectaculaire landschap te bewonderen. Dit uitgestrekte meer, omringd door torenhoge kalksteenformaties en weelderige tropische vegetatie, is bezaaid met meer dan honderd kleine eilandjes.

Je geniet van een heerlijke lunch in een van de drijvende huisjes op het meer, waarna je de mogelijkheid hebt om een ontspannende kajaktocht te maken en de omgeving van dichtbij te verkennen. In de vroege ochtend kun je vaak de roep van gibbons horen vanaf de oever, wat een unieke ervaring toevoegt aan je bezoek. De omgeving van het meer herbergt indrukwekkende grotten met kalksteenformaties, waaronder enkele die in het verleden als schuilplaats door communisten werden gebruikt en andere die nu bewoond worden door vleermuizenfamilies. Na de lunch leidt de gids je op een spannende junglewandeling naar een van deze grotten, waar je de indrukwekkende natuur van dichtbij kunt ervaren.

Als je liever ontspant, kun je bij de drijvende vlotten blijven en genieten van de rust en stilte van het water. Aan het einde van de tour vaar je terug naar het vasteland en reis je over de weg terug naar je accommodatie, voldaan en vol nieuwe indrukken van deze onvergetelijke dag.

Meer informatie

bus

Join in Bus (in Intercontinentaal gezelschap)

Duur: 03 uur en 30 minuten

Je wordt bij je accommodatie opgehaald en naar Phuket gebracht. Exclusief tussenstops.

Dag 7: Phuket: de toegang tot de Trang eilanden

Dag 7: Je komt aan in Phuket en installeert in de accommodatie. Je verkent de kleurrijke Sino-Portugese architectuur van Phuket Stad, geniet van lokale delicatessen en ontdekt de levendige markten. Na een heerlijk diner in een lokaal restaurant wandel je door de stad en geniet van de warme avondlucht. Je overnacht in Phuket, klaar om de volgende dag verder te reizen.

 

 

Meer informatie

auto + boot

Privé transport

Duur: 30 minuten

Boot/Ferry

Duur: 02 uur

Privé transport

Duur: 30 minuten

Je word opgehaald bij je hotel en naar de pier gebracht.

Je stapt op de snelle ferry naar Koh Lanta.

Je wordt vanaf de pier van Koh Lanta naar je hotel gebracht. Exclusief tussenstops.

Dag 8 - 10: Ontspannen Koh Lanta

Dag 8: Na aankomst op het idyllische Koh Lanta en inchecken bij je accommodatie, heb je de rest van de dag vrij. Verken de nabijgelegen stranden, geniet van de zon en de zee, en dineer in een lokaal restaurant waar je kunt proeven van verse zeevruchten. Sluit de dag af met een rustige avondwandeling.

Dag 9: Vandaag verken je op je eigen tempo de rijke flora en fauna van Koh Lanta. Bezoek de mangroven of wandel door de beboste heuvels voor adembenemende uitzichten. Huur een scooter en geniet ’s middags van een afgelegen strand en ontspan. Sluit de dag af met een diner in een ander deel van het eiland om de lokale cultuur verder te ontdekken.

Dag 10: Op je laatste volledige dag op Koh Lanta geniet je van  je accommodatie en de omgeving. Eindig de dag ontspannen, reflecterend op de prachtige ervaringen die je op dit paradijselijke eiland hebt opgedaan.

 

 

Meer informatie

auto + boot

Privé transport

Duur: 30 minuten

Boot/Ferry

Duur: 50 minuten

Privé transport

Duur: 30 minuten

Je wordt bij je hotel in Koh Lanta opgehaald en naar Koh Ngai gebracht. Exclusief tussenstops.

Vanaf de pier van Koh Lanta wordt je naar de pier van Koh Ngai gebracht.

Je wordt opgehaald bij de pier van Koh Ngai en naar je hotel gebracht. Exclusief tussenstops.

Dag 11 - 14: Witte zandstranden en koude cocktails op Koh Ngai

Dag 11: Je komt aan op het prachtige eiland Koh Ngai en wordt verwelkomd door de omgeving en het rustige strand. De komende dagen staan in het teken van genieten van het eilandleven, ontspannen op het strand, rust en ontspanning, en het nippen aan een heerlijke cocktail terwijl je de natuurlijke schoonheid van Thailand in je opneemt.

Dag 12: Vandaag heb je de hele dag om Koh Ngai op eigen gelegenheid te verkennen. Ontdek de witte zandstranden en het kristalheldere water, perfect voor snorkelen en zwemmen. Geniet van de rust en de prachtige uitzichten terwijl je ontspant onder de warme zon.

Dag 13: Nog een dag om te genieten van de rust en schoonheid van Koh Ngai. Maak een wandeling langs de kust, verken de paden die alleen te voet toegankelijk zijn, en geniet van de  natuur. Breng de avond door met een ontspannen diner aan het strand.

Dag 14: Op je laatste volledige dag op Koh Ngai kun je nog een keer genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Breng de dag door met snorkelen, zwemmen, of simpelweg relaxen op het strand. Eindig je verblijf met een laatste verfrissende cocktail terwijl je de zon ziet ondergaan over de Andamanse Zee.

 

Meer informatie

auto + boot

Privé transport

Duur: 30 minuten

Boot/Ferry

Duur: 20 minuten

Privé transport

Duur: 20 minuten

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en naar de pier van Koh Ngai gebracht. Exclusief tussenstops.

Je neemt de ferry vanaf Koh Ngai naar Koh Mook.

Je wordt opgehaald bij de pier van Koh Mook en naar je accommodatie gebracht. Exclusief tussenstops.

Dag 15 - 17: De Emerald Cave en tot rust komen op Koh Mook

Dag 15: Dit is het Thailand wat iedereen in zijn of haar hoofd heeft: prachtige stranden, heerlijk eten, een helderblauwe zee en geen verharde wegen. Koh Mook biedt rust en comfort, ver weg van de massa. Na aankomst kun je ontspannen en genieten van het eiland en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Dag 16: Vandaag heb je de vrijheid om Koh Mook in je eigen tempo te verkennen. Ontdek de smalle onverharde wegen die door het eiland kronkelen, bezoek de afgelegen stranden en geniet van de authentieke dorpen. De dag staat volledig in het teken van ontspanning en het ontdekken van de natuur van het eiland

Dag 17: Nog een dag om te genieten van de rust en de adembenemende landschappen van Koh Mook. Verken de beroemde Emerald Cave, snorkel in het kristalheldere water of ontspan gewoon op een van de idyllische stranden. Laat de charme van dit heerlijke eiland je betoveren terwijl je de dag doorbrengt terwijl je tot rust komt.

 

 

Meer informatie

+ boot + auto

Eilandhoppen

Duur: 20 minuten

Boot/Ferry

Duur: 03 uur

Privé transport

Duur: 30 minuten

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en naar de pier van Kok Mook gebracht. Exclusief tussenstops.

Je neemt de ferry van Koh Mook terug naar Phuket.

Je wordt bij de haven van Phuket opgehaald en naar je accommodatie gebracht. Exclusief tussenstops.

Dag 18: Phuket: de toegang tot de Trang eilanden

Dag 18: Je komt aan in Phuket en installeert in de accommodatie. Je verkent de kleurrijke Sino-Portugese architectuur van Phuket Stad, geniet van lokale delicatessen en ontdekt de levendige markten. Na een heerlijk diner in een lokaal restaurant wandel je door de stad en geniet van de warme avondlucht. Je overnacht in Phuket, klaar om de volgende dag verder te reizen.

Dag 19: Helaas is je reis ten einde. Je wordt naar de luchthaven van Phuket gebracht voor je terugvlucht. De mooie herinneringen neem je mee terug naar huis.

Meer informatie

auto

Privé transport

Duur: 45 minuten

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en naar het vliegveld van Phuket gebracht. Exclusief tussenstops.

Geïntereseerd in deze rondreis?